onsdag 31. august 2016

Bursdagskort

Hei på dere!!

Jeg har en visjon om å bruke en del papir av restebunken min, men den ser ut til å bare vokse og vokse. Men jeg har da fått brukt litt. Noen kjappe og enkle bursdagskort som er fint å ha liggende om det dukker  opp en uventet barnebursdag for eksempel. Det blir noen bursdagsselskaper med to små i hus ;-)


Som nevnt har jeg tatt i bruk restebunken av mønsterpapir. Motivene er fra en motivblokk fra Joy Crafts. Så kjekke å bruke!

Her kommer noen flere bilder ( beklager litt dårlige bilder, men de er tatt i litt full fart med cellofanen på ;-) )







Ønsker deg en fin kveld!!

Takk for at du tittet innom meg!

Klem fra Marie.


mandag 29. august 2016

Julekort

Hei!

Idag vil jeg vise dere et julekort jeg har laget med de nyeste julepapirene fra Pion Design.


Motivet er fra et mønsterark i juleserien til Pion Design - Greetings from the North Pole, og det samme er alle mønsterarkene som er brukt .De er bygget lag på lag, og her har jeg brukt 3D puter for å lage dybde. Alle kantene er rufset og svertet. Motivet og rammen rundt er stanset ut med en rund dies fra Lifestyle Crafts



Jeg har pyntet med blomster og flosstråd, og bak motivet har jeg lagt et bånd med små kuler fra May Arts.  Juletrærne er stanset ut i foam, og det samme er snøkrystallborden fra Yvonne Creations.

Har du begynt på julekorta dine du? Jeg er fremdeles i skikkelig julemodus om dagen ;-)

Klem fra Marie. 





fredag 26. august 2016

Enkle bursdagskort

Hei.

Idag vil jeg vise et par enkle bursdagskort jeg har laget 😊 Jeg har brukt restepapirer sammen med motiver fra motivblokk fra Joy og topperser fra The Hobby House.  Greit å ha liggende når det dukker opp en barnebursdag 😊

torsdag 25. august 2016

Julekort

Heisann!!

Idag vil jeg vise dere et julekort jeg har laget av de nydelige mønsterarkene til Pion Design.


Jeg har bygget kortet opp lag på lag, og selve basen er stanset med dies fra Go Kreate. 

Mønsterarkene jeg har brukt er fra serien Pion Design - Greetings from the North Pole. Jeg har brukt ulike ark, og bygget dem oppå hverandre sammen med Bazzil Foil i sølv. Motivet er klippet ut av mønsterarket - In the Christ. Jeg har brukt 3D puter på noen av lagene.  Rammen under bildet er en dies fra Spellbinders, og tag'en med blondesløyfen er en pose topper dies fra Marianne Design.

Her er noen detaljbilder:




Jeg har pyntet med ulike blomster sammen med hvite halvperler fra Papirdesign. Kristorn er stanset med en punch fra Martha Stewart.

Jeg er i ordentlig julemodus for tiden , ennå jeg vet det er lenge til jul. Men med alle de nydelige julearkene, juledies og julsestæsj er det vanskelig å ikke begynne. 

Ønsker deg en god dag!! Og takk for at du tittet innom!

Klem fra Marie. 


mandag 22. august 2016

Kjærlighet

Heisann.

I helgen var jeg på scrappetreffet i Valldal. Det var så kjekt. Masse hyggelige damer, god stemning og en enormt kreativ gjeng. Det ble laget en god del prosjekter. Koste meg!!

Jeg laget blant annet to bryllupskort av de nydelige papirene til Craft and You - Wedding Garden. De er bare så nydelige.


Her er noen detaljer fra kortet:



Et veldig enkelt kort å lage uten noen bruk av dies. Kun mønsterark blomser, chipboard og noen halvperler sammen med litt flosstråd. 

Her finner du materialene på det jeg har brukt:

Mønsterark fra Craft and You - Wedding Garden
3D puter
Flosstråd
Ranger - stickles for glittereffekt på blomster og chipboard

Alle kantene er rufset og deretter svertet med Prima Chalk Pad . Jeg elsker den litt slitte shabby stilen kortet får da. Helt til slutt har jeg pyntet med halvperler fra Papirdesign.

Her er kort nummer to:


Her har jeg brukt samme mønsterark fra Craft and You. Bygget lagene opp med 3d puter, men også her et kort uten noen bruk av dies (kun en punch). Mønsterark, blomster og chipboard sammen med litt flosstråd og halvperler.



Her er materialene jeg har brukt på kort 2:

Mønsterark fra Craft and You - Wedding Garden.
Hjerte chipboard fra Wycinanka (så flotte å klippe opp å bruke flere steder)
Flosstråd
Blondeblomster fra Prima (klippet i to og puttet under lagene/blomster)

Alle kantene er rufset og svertet, og noe mønsterpapir er revet for å skape den litt slitte/shabby looken på kortet. 

Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ uke.

Klem fra Marie. 

Jeg deltar i disse utfordringene:

Scrappelyst - August: Sommer og ferietid
Papirlosjen - #8 Alt er lov







onsdag 17. august 2016

Dåp

Hei på dere!

Idag har jeg et kort til et lite dåpsbarn å vise dere. Jeg har brukt de flotte mønsterarkene fra Craft and You - New Baby Born.



Innsiden ser slik ut:




Her er det jeg har brukt på kortet:

Oval ramme: Dies fra Spellbinders
Små blomster stanset med en punch og pyntet med halvperler
Teskten "Dåp": Dies fra Papirdesign
Stempeltekst: Papirdesign - Dåp



Takk for at du tittet innom. Ønsker deg en god dag, og en flott og kreativ helg!

Klem fra Marie. 

Jeg deltar i disse utfordringene:

Papirlosjen - #8 Alt er lov
Kreativ Scrapping - #8 Baby






lørdag 13. august 2016

Bursdagskort

Hei på dere!!
For litt siden viste Elisabeth Hatlen frem en drøss med bursdagskort som hun hadde laget (hold deg fast) - I BILEN på sommerferie. Dette ga meg virkelig inspirasjon til å få brukt noen topperser hos meg også. Her finner du blogginnlegget hennes.

Noen bursdagskort ble det da her hos meg. Enkle og kjappe, og greit å ha liggende i skuffen 

Jeg har brukt toppers (ferdig fargelagt motiver) som er så flotte å bruke for oss som ikke liker å fargelegge selv 








Takk for at du tittet innom.

Klem fra Marie. 

torsdag 11. august 2016

Babykort

Hei på dere!!

Her i Ålesund regner det og er grått og trist. Ingenting som minner om siste rest av sommer. Da er det godt å kunne sitte inne og enda bedre å kunne sitte inne å scrappe uten å ha dårlig samvittighet for å nyte sola ;-) Så det har blitt en del scrapping siste tida ;-)

Jeg viste jo min nye embossingfolder som jeg likte så godt. Det er Tied Together fra Couture Creations. Såå nydelig. Denne er utsolgt i nettbutikken nå, men kommer inn igjen neste uke! Det er denne jeg har i fokus på kortet jeg viser idag. Et babykort ble det denne gangen:


Her har jeg brukt mønsterarket Sweet Lullaby fra Prima sammen med en nydelig dus grønn bazzil classics - Sage. Alle kantene er rufset og svertet.


Jeg har pyntet enkelt med en doilieblomster, et hjerte av resin og en tekst fra stempelplaten Dåp fra Papirdesign. Panelet med embossingen har fått på halvperler fra Staz, og den lille kaninen er klippet ut fra samme mønsterarket. Hjertet er en dies fra Nellie Snellen.


Innsiden er enkelt pyntet med litt mønsterark og et utstanset hjerte der man kan skrive en hilsen. Noen halvperler fra Staz, og kanten er stanset med en punch fra Martha Stewart


Embossingfolder fra Couture Creations:


Ønsker deg en fin-fin dag!!

Takk for at du tittet innom.

Klem fra Marie. 










søndag 7. august 2016

Babykort

Hei på dere!

Jeg er helt betatt av den nye serien mønsteark fra Prima - Heaven Sent. Så utrolig lekre, og de herligste motiver. Jeg har valgt å lage et babykort til en ny liten babypike med disse papirene.


Jeg har som sagt brukt mønsterark fra Prima. Motivet er fra samme serien, og den lille kaninen er klippet ut fra et mønsterark. Alle kantene er svertet. Bak motivet har jeg valgt å legge til et panel i gull bazzil foil. Jeg har pyntet med doilie, rosa bånd, rosa hysing og ulike blomster.


Baby teksten er chipboard fra Wycinanka, og hjertene er tre-pynt som jeg har svertet i samme farge som mønsterarkene og kartongen.

Innsiden er pyntet med samme serie fra Prima. Her er også noen panel i gull bazzil foil for å ta igjen teksten og detaljer i mønsterarket. På ene siden har jeg valgt å bruke et motiv fra et mønsterark. Kanten er stanset med en punch fra Martha Stewart.


På den andre siden er det plass til en personlig hilsen. Her har jeg brukt en doilie og klippet ut et motiv fra mønsterarket. 


Ønsker deg en god kveld, og en fin, kreativ kommende uke.

Klem fra Marie.

Jeg deltar i disse utfordringene:

Kreativ Scrapping - #8 Baby
Hjerteboden - Juli/August Alt er lov
Papirlosjen - #8 Alt er lov
Card and Scrap - 122 Alt er lov


CAS kort

Hei på dere!

I dag vil jeg vise noen enkle kjappe kort jeg har laget med min nye fiiiine embossingfolder fra Couture Creations - Tied Together. Måtte bare teste den med en gang, og denne blir det nok lekt mye med. Så fornøyd med denne.

 

 
 

 
Et bursdagskort og et bryllupskort ble det denne gang. Jeg har allerede lekt meg enda litt mer, og her er en sniktitt på mitt nye prosjekt med samme embossingfolder ;-)
 
 
Ønsker deg en fin dag! Takk for at du tittet innom :-)
 

torsdag 4. august 2016

Kort med drømmefanger.

Heisann.

Jeg har fått i hus den nydelige drømmefanger dies'n fra Marianne Design, og jeg elsker den allerede. Den er så fin, og har flere bruksmuligheter har jeg funnet ut; så denne kommer jeg nok til å bruke mye.

Denne gangen har jeg laget et kort med drømmefangeren i fokus.



Jeg har brukt et mønsterark fra Prima (som jeg desverre ikke husker navnet på) sammen med lys blå og lys brun bazzil. Jeg har ikke pyntet mye utenom drømmefangeren. Kun litt osteklut mellom lagene, og noen brune halvperler fra PapirdesignFjær måtte også til (Scrapomania har fått inn masse flotte fjær i butikken nå), og de jeg har brukt her er fra Marianne Design - feathers natural #3128.


Teksten er stickers som jeg har hatt liggende, men syntes det passet så fint til kortet!
Du finner masse fine stickers i nettbutikken til Scrapomania.

Innsiden er holdt enkelt, og her har jeg tatt igjen fjærene fra drømmefangeren sammen med en liten tekst igjen. Live your best!



Ønsker deg en fortsatt god og kreativ dag!!
Takk for at du tittet innom!

Klem fra Marie. 

Jeg deltar i disse utfordringene:

Kort o Mania - #157 Alt er lov
Hobbygarasjen  #39 Bruk dies
Card and Scrap - Utfordring 122 Alt er lov